Címkék

arriba (1) család (1) ebéd (1) gyorsétterem (1) gyros (1) húsvét (1) jam (1) keleti (1) leves (1) mammut (1) másnaposság (1) menü (1) mexikói (1) pub (1) rák (1) rózsakert (1) sonka (1) sör (1) tempura (1) thai (1) tortilla (1) Címkefelhő

A blogunkról

Ezen blog két budapesti fiatal étkezési szokásait hivatott bemutatni. Reméljük, hogy tapasztalataink megosztásávál segíteni tudunk abban, hogy új helyeket fedezz fel, új ételeket próbálj ki.

2011.04.22. 12:27 palbence

Ebéd menü - Jam Pub

Címkék: menü pub ebéd jam mammut

Ma a Jam Pub-ban ebédeltem.
Az ebéd menü ajánlatban kétféle előétel, háromféle főétel közül lehet választani, desszertet nem választhatunk, abból mindig csak egyféle van.
Előételként a hideg meggylevesre esett a választásom, amit friss mentalevéllel bolondítottak meg. Kinézetre nem volt túl vonzó a leves, de az íze és a mennyisége is abszolút rendben volt, a menta pedig ügyesen frissítette fel az egyébként elég unalmas ízvilágot.
Főételként ricotta sajtos, paradicsomosan elkészített gnocchit hozott az egyébként kifejezetten kedves és flottul kiszolgáló pincérnő. Az étel mennyiségével nem volt baj, a tálalás azonban nem tetszett. Az ételnek enyhén csipős utóíze volt, ez nekem kifejezetten jól esett, a gnocchi puha volt, de nem volt túlfőzve, a sajtos szósz viszont elég semleges volt.
Ezután mákos nudli jött forró meggymártással. Ez volt ma az egyetlen étel, amivel nem voltam teljesen kibékülve: mák csak jelzésértékű mennyiségben volt az ételben, ezzel szemben a meggyes mártás túl édes volt, túl tolakodó. Az adaggal most sem volt baj, de a desszert íze nekem nem jött be.

Azt még érdemes elmondani, hogy az ebéd menühöz jár egy kancsó szódavíz, szóval 990ft-ért egy valódi low-budget ebédet kapunk. Most a szép időt kiélvezve a teraszon ettem, ami kellemes, viszont a Lövőház utca forgalma miatt picit túl hangos, de erről az étterem természetesen nem tehet.

Összegzés:
Íz: 6/10
Tálalás: 4/10
Környezet: 7/10
Ár/érték-arány: 9/10

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holeszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr172847270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása