Címkék

arriba (1) család (1) ebéd (1) gyorsétterem (1) gyros (1) húsvét (1) jam (1) keleti (1) leves (1) mammut (1) másnaposság (1) menü (1) mexikói (1) pub (1) rák (1) rózsakert (1) sonka (1) sör (1) tempura (1) thai (1) tortilla (1) Címkefelhő

A blogunkról

Ezen blog két budapesti fiatal étkezési szokásait hivatott bemutatni. Reméljük, hogy tapasztalataink megosztásávál segíteni tudunk abban, hogy új helyeket fedezz fel, új ételeket próbálj ki.

2011.04.20. 18:50 palbence

Gyros - Rózsakert Keleti Étterem

Címkék: gyros keleti rózsakert

Ma a Rózsakert bevásárlóközpontban ebédeltünk. Az első emeleten található keleti étteremben rendszeresen meg szoktunk fordulni. Választásunk szinte mindig a gyros tálra esik, ez most sem történt másképp. Az adag emberes méretű volt, a csirkehúst és a pitát is frissen sütötték át, mindkettő fűszerezése kellemes volt. Köretként többféle rizs és saláta közül lehet választani: én sárfányos rizzsel és csipős káposztasalátával ettem, ezek is kifogástalanok voltak, különösen ízlett a pita, szokatlan ugyanis, hogy ilyen igényes pitával találkozzon az ember.

Az étel tálalása ízléses volt, a joghurtos- és a csipős szósz is kellemesen összekeveredett a hússal, nem volt eláztatva, remek összhangot teremtett. A gyros tál ára 1500ft, ez a konkurenciához képest sem kevés, viszont a minőségi alapanyagok miatt talán megbocsájtható. Gyrosról még biztos fogtok olvasni, ugyanis a kedvenceim közé tartozik :)

Összesítés:
Íz: 9/10
Tálalás: 8/10
Környezet: 7/10
Ár/érték-arány: 6/10
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://holeszunk.blog.hu/api/trackback/id/tr772843081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása